BCM Specialist sponsort nationaal JCI congres

Maastricht getroffen door stroomstoring
6 mei 2015
Opnieuw zware aardbeving in Nepal
12 mei 2015
Maastricht getroffen door stroomstoring
6 mei 2015
Opnieuw zware aardbeving in Nepal
12 mei 2015

BCM Specialist sponsort nationaal JCI congres

bcm continuity consultant congres JCI spreker

BCM Specialist HMC, sponsort nationaal JCI congres “Pluk de Dag!”

BCM specialist is een sponsorovereenkomst aangegaan met Stichting mei CVA 2015 voor sponsoring van het CvA (College van Afgevaardigden) dat in mei van ieder jaar
plaatsvindt. Het CvA is een een nationaal congres van Junior Chamber International (JCI) waarbij alle 110 lokale besturen vanuit heel Nederland bij elkaar komen voor een algemene ledenvergadering. Naast deze vergadering worden er ook workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en activiteiten georganiseerd voor leden van JCI en hun partners. De dag wordt afgesloten met een diner en groots feest.

Het congres

Het CvA dat op 9 mei 2015 plaatsvindt heeft als thema “Pluk de dag!” en wordt door JCI de Betuwe in Tiel georganiseerd. Rondom dit thema worden 18 programmaonderdelen aangeboden. Van een Masterclass van een top universiteit tot een workshop goudsmeden, van RIB powerboat varen over de Waal tot een cursus timemanagement. In totaal zullen zo’n 500 gasten die dag aanwezig zijn. Locaties waar programmaonderdelen plaatsvinden zijn o.a. de Schouwburg Agnietenhof, het voormalig Gerechtsgebouw en de Raadzaal van het Gemeentehuis.

Meer weten over dit congres of wilt u zich opgeven? Bekijk dan www.jcidebetuwe.nl

Comments are closed.