Publicatie: Bedrijfscontinuïteit als verlengstuk van Safety en Security

Britse overheid wil land beter wapenen tegen extreem weer
14 december 2015
Stroomdips door ijs en wind
4 januari 2016
Britse overheid wil land beter wapenen tegen extreem weer
14 december 2015
Stroomdips door ijs en wind
4 januari 2016

Publicatie: Bedrijfscontinuïteit als verlengstuk van Safety en Security

Cover Jaarboek Beveiliging 2016

Het ‘Jaarboek Beveiliging Totaal 2016′ is verschenen. Dit naslagwerk van 312 pagina’s voor de security professional bevat het door Alex Hoogteijling van onze organisatie gepubliceerde artikel ‘Bedrijfscontinuïteit als verlengstuk van Safety en Security’.

Al vele jaren wordt door bedrijven en instellingen in Nederland veel aandacht geschonken aan veiligheid en beveiliging. Bedrijfscontinuïteit daarentegen is nog steeds onderbelicht, al zien grotere organisaties het belang wel meer in. Bij middelgrote bedrijven is op dit terrein echter nog veel werk te verrichten. Het door Alex Hoogteijling gepubliceerde artikel biedt praktische tips en handvatten voor het implementeren van bedrijfscontinuïteit binnen uw organisatie als verlengstuk van safety en security.

Het Jaarboek is nu te koop voor € 255,- incl. BTW.

 

Jaarboek Beveiliging Totaal 2016

Het Jaarboek Beveiliging Totaal 2016 geeft een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de terreinen Beveiliging, Brandveiligheid en Fraudebestrijding. Samen met een aantal relevante regelingen, de beschrijving van belangrijke normen voor inbraakveiligheid en brandveiligheid, en het aangepaste adressenoverzicht vormt het Jaarboek een belangrijk naslagwerk voor de security professional.

Het onderdeel Beveiliging opent traditiegetrouw met de meest recente CBS criminaliteitscijfers in Nederland. Naast het door Alex Hoogteijling van onze organisatie gepubliceerde artikel met daarin praktische tips voor het implementeren van bedrijfscontinuïteit als verlengstuk van safety en security, is er verder aandacht voor de opkomst van robots in de beveiliging en Big Data in het veiligheidsdomein.

In het onderdeel Brandveiligheid worden om te beginnen wederom de meest recente cijfers en trends gepresenteerd in de CBS Brandweerstatistiek en is een overzicht opgenomen van de actuele Nivre brandschadecijfers. Uiteraard ontbreekt in dit onderdeel het Wetsvoorstel Kwaliteitsborging niet. Wat staat er in het wetsvoorstel, en wat zijn bijvoorbeeld de implicaties van private kwaliteitsborging voor de brandveiligheid? Tevens artikelen over onder andere Data analytics (Big Data!) en de betekenis ervan voor brandveiligheid, en over de vraag hoe veilig vluchtveilig eigenlijk is?

Ook het onderdeel Fraudebestrijding heeft dit keer een artikel over statistiek, waarin de meest recente trends als het gaat om fraude en fraudebestrijding worden geschetst. In het afsluitende artikel wordt het dit voorjaar gelanceerde Institute for Financial Crime, pionier in publiek private fraude-samenwerking, gepresenteerd.

Het redactionele deel van het Jaarboek wordt afgesloten met het onderdeel Regelingen, met daarin teksten en korte beschrijvingen van relevante wet- en regelgeving op de gebieden beveiliging en brandveiligheid. Daar waar nodig zijn de betreffende onderdelen geactualiseerd.

Het tweede deel van het Jaarboek Beveiliging Totaal wordt gevormd door een geactualiseerd overzicht met verwijzingen naar instanties, instellingen, organisaties, en bedrijven op het gebied van beveiliging en brandveiligheid.

 

De doelgroep

Het Jaarboek Beveiliging Totaal richt zich op de security professional in de meest brede zin: zowel security, safety, als fraudebestrijding.

Functionarissen zijn:

  • security manager
  • facility manager
  • gebouwbeheerder
  • arbocoördinator
  • hoofd technische dienst
  • hoofd bedrijfsbrandweer
  • manager beveiligingsbedrijf
  • adviseur veiligheid en beveiliging

 

Bedrijfscontinuïteit als verlengstuk van safety en security

Het door Alex Hoogteijling van onze organisatie gepubliceerde artikel biedt praktische tips en handvatten voor het implementeren van bedrijfscontinuïteit binnen uw organisatie als verlengstuk van safety en security. Wilt u dit artikel lezen, dan dient u het Jaarboek Beveiliging Totaal 2016 aan te schaffen. Dit kan via Vakmedianet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *