BCM Specialist tekent sponsorship BCI Conference 2016

Blusgasinstallatie van bank gaat per ongeluk af: 8 doden
14 maart 2016
Recall filet americain van Albert Heijn vanwege listeria
16 maart 2016
Blusgasinstallatie van bank gaat per ongeluk af: 8 doden
14 maart 2016
Recall filet americain van Albert Heijn vanwege listeria
16 maart 2016

BCM Specialist tekent sponsorship BCI Conference 2016

NL & BE BCI Conference and Exhibition 2016 on business continuity
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


BCM Specialist sponsort internationale BCM conferentie.

Met trots kunnen wij melden dat BCM Specialist, Hoogteijling Management Consultancy (HMC), sponsor is van de allereerste internationale conferentie op het gebied van Business Continuity Management (BCM) dat door de Nederlandse en Belgische forum chapters van het Business Continuity Institute (BCI) wordt georganiseerd: ‘BCI Netherlands and Belgium Conference & Exhibition 2016‘.

BCI Conference & Exhibition

De ‘BCI Netherlands and Belgium Conference & Exhibition 2016‘ vindt plaats op 19 mei 2016, in het imposante Alta Ripa II in Turnhout, België. Hier zullen internationale business continuity en resilience professionals elkaar ontmoeten voor het delen van ideeën, kennis en de nieuwste trends op het gebied van business continuity en organizational resilience. Tijdens de BCI conference wordt een combinatie van case studies, interactieve sessies en plenaire lezingen aangeboden en is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Download hier het volledige programma

Ook zal er een exhibition hall zijn waar de belangrijkste aanbieders op het gebied van business continuity hun diensten en producten demonstreren. Uiteraard zal BCM Specialist Hoogteijling Management Consultancy ook met een stand op deze beurs aanwezig zijn met een speciale beursaanbieding. Bezoek dus zeker onze stand.

Pre-conference training

Voorafgaand aan de BCI conferentie kunt u de driedaagse pre-conference training ‘BCI FastTrack Good Practice Guidelines Certification Course‘ volgen. Dit is een versnelde training die normaal vijf dagen duur. Deze training biedt in combinatie met een zelfstudie van de business continuity Good Practice Guidelines, een voorbereiding op het  CBCI examen. Slaging voor dit examen is één van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een gecertificeerd lidmaatschap met stemrecht van het Business Continuity Institute (BCI), ’s werelds belangrijkste instituut voor business continuity & resilience professionals.

Registratie met 10% korting via BCM Specialist

Wilt u zich registreren voor dit congres? Neem dan nu direct contact met ons op voor een 10% kortingscode die wij u als sponsor van dit congres kunnen bieden. Deze kortingscode kunt u vervolgens op het registratieformulier van de congres website invullen. Toegang tot de exhibition hall is gratis.

Beursaanbieding

Tijdens de ‘BCI Netherlands and Belgium Conference & Exhibition‘ zal BCM Specialist een speciale beursaanbieding bekend maken die slechts beperkt geldig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *