BCM advies onafhankelijk en deskundig

Voor een antwoord op al uw business continuity vraagstukken.

Jarenlange praktijkervaring

BCM Specialist adviseert al meer dan 20 jaar organisaties op het gebied van business continuity management. Binnen alle sectoren hebben wij opdrachten uitgevoerd voor organisatie van iedere omvang. Onze adviezen zijn tailor made en toegespitst op uw specifieke situatie. Daarbij wordt rekening gehouden met interne en externe omgevingsfactoren zoals de bedrijfscultuur van uw organisatie en de verwachtingen uw externe stakeholders.

Of het nu gaat om advies over uitwijk, crisiscommunicatie of implementatie van ISO22301. Voor advies op het gebied van business continuity management moet u bij de BCM specialist zijn.

Toepassen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van business continuity

Wij volgen nauwgezet de laatste ontwikkelingen op het gebied van business continuity & organisational resilience door onder andere het bijhouden van vakliteratuur en het bijwonen van congressen en seminars op deze onderwerpen.

Door toepassing van deze opgedane kennis in onze adviezen zijn wij in staat state of the art oplossingen te bieden en u nog beter van dienst te zijn.

Verdere ontwikkeling van het BCM-vakgebied

Zelf levert BCM Specialist ook een actieve bijdrage aan het BCM-vakgebied. Wij werken bijvoorbeeld mee aan het ontwikkelen van business continuity standaarden en richtlijnen en publiceren vaktechnische artikelen. Verder geven wij regelmatig gastcolleges, seminars en trainingen op het gebied van business continuity management.

Heeft u een vraagstuk op het gebied van BCM? Vraag ons dan om advies.

Maak direct een afspraak

Benieuwd naar wat BCM Specialist nog meer voor u kan betekenen?

Klik op het icon hiernaast voor ons uitgebreide dienstenaanbod op het gebied van business continuity management.