BCM audit of quickscan door geaccrediteerd auditor

Onze auditors zijn aangesloten bij het Business Continuity Institute (BCI), Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors (NOREA)
en de Information Systems Audit & Control Association (ISACA).

BCM Quickscan

Met de BCM quickscan audit wordt in kort tijdsbestek en tegen minimale kosten uw Business Continuity Plan (BCP) beoordeeld en het volwassenheidsniveau van Business Continuity Management (BCM) binnen uw organisatie vastgesteld.

Het resultaat van deze review is een managementrapportage waarin de belangrijkste bevindingen zijn opgenomen en aanbevelingen voor verbetering. Tijdens de BCM quickscan audit worden enkele interviews afgenomen en wordt de door u aangeleverde business continuity documentatie op hoofdlijnen beoordeeld.

Afhankelijk van de gewenste diepgang en het aantal te interviewen personen, duurt een dergelijke quickscan audit doorgaans 1 tot 3 dagen.

BCM audit of ISO22301 nulmeting

Ook een uitgebreide BCM audit kunnen wij voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld indien u een nulmeting wenst of een certificering tegen de ISO22301 Business Continuity Management standaard. Daarnaast is ook veel maatwerk mogelijk op het gebied van BCM auditing. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van de pandemie gereedheid van uw organisatie en het uitvoeren van stress testen.

De business continuity assessments worden uitgevoerd door een gecertificeerd auditor met veel ervaring op het gebied van business continuity management.
norea it-auditor beroepsorganisatie bedrijfscontinuiteit norm audit
ISACA new logo high resolution
Member of the Business Continuity Institute (MBCI)
associate consultant bsi continuiteit implementatie bcm certificering advies
normcommissie nen iso22301 bedrijfscontinuiteit standaard

Benieuwd naar wat BCM Specialist nog meer voor u kan betekenen?

Klik op het icoon hiernaast voor ons uitgebreide dienstenaanbod op het gebied van business continuity management.