Business Continuity Awareness Week 2016

Datalekken niet altijd gemeld aan Autoriteit Persoonsgegevens
13 mei 2016
Zweeds luchtverkeer plat door computerstoring
19 mei 2016
Datalekken niet altijd gemeld aan Autoriteit Persoonsgegevens
13 mei 2016
Zweeds luchtverkeer plat door computerstoring
19 mei 2016

Business Continuity Awareness Week 2016

Business Continuity Awareness Week 2

Business Continuity Awareness Week (BCAW) is een jaarlijks terugkerend event georganiseerd door het Business Continuity Institute (BCI) om het bewustzijn ten aanzien van het belang van business continuity en resilience te verhogen. In 2016 vindt dit event plaats van 16 tot 20 mei.

Voordelen business continuity

Het thema van dit jaar is Return on Investment. Daarbij worden voordelen van business continuity belicht. Naast het kunnen continueren van de bedrijfsvoering in geval van een disruptie, zijn er namelijk nog meer voordelen te behalen met business continuity. Gedacht kan worden aan verlaging van verzekeringspremies en verhoging van omzet doordat organisaties eerder voor u als toeleverancier kiezen vanwege de verhoogde leveringszekerheid. Verder kan de organisatieanalyse als onderdeel van het business continuity proces ook identificeren waar efficiency verbeteringen zijn te realiseren binnen uw organisatie.

BCAW website

De BCI heeft een speciale webpagina over business continuity awareness ingericht waar veel informatie is te vinden over business continuity en de voordelen die hiermee te behalen zijn. Op de webpagina zijn ook diverse webcasts en artikelen te vinden. Gedurende de week zal nieuw materiaal worden gepost.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de voordelen van business continuity voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek waarin de voordelen van business continuity voor uw organisatie worden toegelicht.

Neem contact op

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *