BCM Specialist spreekt op Dag van de Chemische Veiligheid 2018

BCI Netherlands & Belgium Conference 2018
BCM Specialist spreker op BCI Netherlands & Belgium Conference 2018
21 mei 2018
Continuity magazine 2018q2
Continuity & Resilience Magazine Q2 2018 Edition – Out now
19 juli 2018
BCI Netherlands & Belgium Conference 2018
BCM Specialist spreker op BCI Netherlands & Belgium Conference 2018
21 mei 2018
Continuity magazine 2018q2
Continuity & Resilience Magazine Q2 2018 Edition – Out now
19 juli 2018

BCM Specialist spreekt op Dag van de Chemische Veiligheid 2018

Dag van de Chemische Veiligheid 2018

Op dit congres zal BCM Specialist Alex Hoogteijling een sessie verzorgen die in het teken staat van natuurgeweld en domino-effecten.

Voorbereiden van chemische bedrijven tegen natuurgeweld en domino-effecten

Mede door klimaatverandering, zijn in Nederland extreme weersomstandigheden en natuurrampen, zoals overstromingen en aardbevingen, niet meer uit te sluiten. Dergelijk natuurgeweld kan leiden tot ongeval scenario’s met chemische installaties en verstoring van productieprocessen. Zeker als er sprake is van domino-effecten waartegen getroffen beschermingsmaatregelen niet meer bestand zijn. In noodplannen kunnen chemische bedrijven hiermee rekeninghouden. Maar niet alle scenario’s zijn van tevoren te voorzien. Hoe kan een chemisch bedrijf zich dan toch op dergelijke onbekende situaties voorbereiden?

In deze presentatie geeft Alex Hoogteijling vanuit bedrijfscontinuïteit en crisismanagement perspectief, zijn visie hierop.

Over het congres

Chemische stoffen zijn lastig om mee te werken. Een ongeluk zit in een heel klein hoekje. Om veilig te werken dient met allerlei aspecten rekening te worden gehouden. Of het nu gaat om het vervoeren van, opslaan van of werken met chemische stoffen.

Bent u verantwoordelijk voor het veiligheidsbeleid bij een bedrijf binnen de chemische industrie? Bent u vervoerder van chemische of gevaarlijke stoffen of beheert u een opslag ervan? Wordt er binnen uw organisatie gewerkt met chemische en/of gevaarlijke stoffen? Dan is de Dag van de Chemische Veiligheid dè plek bij uitstek voor u! Laat u inspireren en adviseren door verhalen van experts op het gebied van:

  • Opslag van chemische en gevaarlijke stoffen
  • Vervoeren van chemische en gevaarlijke stoffen
  • Gebruik van chemische en gevaarlijke stoffen

Locatie

De Broodfabriek Expo & Eventcenter dankt zijn naam aan de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus. Decennialang rolden hier duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Inmiddels is de locatie omgebouwd tot een multifunctioneel beurs- en evenementencomplex. De locatie is gunstig gelegen aan de A4 en zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Onze missie is het bieden van een prettige en plezierige omgeving waarin mensen samen komen. In een sfeervolle ambiance met een  knipoog naar de voorgeschiedenis. Een plek om kennis en interesses te delen, inspiratie op te doen en waar vraag en aanbod samen komen, relaties worden gelegd en goede zaken worden gedaan. In een no-nonsens omgeving met oog voor kwaliteit en met  gastvrijheid hoog in het vaandel.

Met andere woorden, de perfecte plek voor de Dag van de Chemische Veiligheid. Hopelijk tot 21 juni, de koffie staat klaar!

Inschrijven

Een reeks van ervaringsdeskundigen en experts zorgen ervoor dat u geïnspireerd weer naar huis gaat. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat u grotendeels uw eigen programma samenstelt. Verdeeld over meerdere sessierondes volgt u die sessies die aansluiten op uw dagelijkse praktijk. Twijfel niet langer en schrijf u vandaag nog in voor slechts € 99,- p.p. (excl. btw).

Check voor meer informatie, de website www.dagvandechemischeveiligheid.nl

 

Comments are closed.